Slider

Virkattu avainnauha.

keskiviikko 6. toukokuuta 2015


avainnauha

Life with Mari -blogin Marin blogi on toiminut inspiraationa moneen virkkaustyöhöni - niin tähänkin, KLIK! Minulla on ollut mietinnässä hankkia itselleni uusi avainnauha töihin. Olen katsellut kaupoissa korumaista avainnauhaa, löytämättä kuitenkaan haluamaani. En tajua, miten en aiemmin hoksannut, että minähän voin itse tehdä itselleni avainnauhan :)

Blend bamboo
Vierailin vappuaattona Lankamaailmassa hypistelemässä ihania lankoja. Olisin kotiuttanut mielelläni kaikki puuvillalangat, mutta päädyin ostamaan Luxor ja Blend bamboon lankoja. Löysinpä eräästä marketista myös kivan värisiä hiuslenkkejä, joita tarvitsen rusetteja varten :) 

avainnauha

Virkkasin avainnauhan Lankamaailmasta ostamasta Hjertegarnin Blend bamboo langan sävystä 4020 (KLIK). Avainnauhasta tuli oikein sievä - vaikka itse sanonkin :) Tällaisia voisi tehdä vaikka joulupukin konttiinkin :)

avainnauha



4 kommenttia:

  1. Niin kaunis, kaunis avainnauha!! Täytyykin heti matkia ja tehdä itsellekin tuollainen. Siis kerrassaan sievä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mäkin tykästyin aika tavalla tuohon ja nyt onkin hankinnassa lisää noita avainrenkaita sekä "klipsuja". Nyt vaan sielläkin koukku suihkimaan ja avainnauhaa tekemään :)

      Poista
  2. Tosi kiva avainnauha! Täytyypä joskus kokeilla itsekin. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan